+10% RABATT PÅ WATERY PRODUKTER

Rabattkode: WATERY10

00 00 00

BURSDAGSFEST - GRATIS GAVE HVER DAG!

Bærekraft

En miljøvennlig dukkert

Fire nøkkelinitiativer som kan merkes i ditt (grønne) hjerte

En bærekraftig forpliktelse er ikke et tilfeldig valg for Watery. Det er en naturlig integrert del av vår måte å drive virksomhet på.

Vi innrømmer at vi er langt ifra mål (kan man noensinne komme dit?), men hittil har vi fokusert arbeidet vårt på de områdene der det har størst innvirkning - på deg som kunde hos Watery, verdenshavene våre (som vi badenymfer jo elsker) og hos de små med livet foran seg, men som vannet kan bli farlig for.

Med de mange egne produktene våre har vi også lykkes med å stake en ny og positiv kurs for bransjen når det gjelder materialer, innpakning og produksjon.

Pakkeposer i 100 % resirkulert plast og dobbel sending

I starten av 2021 endret vi på noe som ikke har vært endret siden Daniel startet Watery tilbake i 2016, nemlig pakkeposene du mottar produktene våre i. Én ting er designet, men det viktigste er at de nå er laget av 100 % resirkulert plast. Tidligere lå dette tallet på 0 %. Vi har også føyd til en dobbel lukkeremse, slik at du kan bruke akkurat samme pose til en ev. returnering også. En liten ting muligens, men med stor innvirkning gitt våre over 200 000 årlige sendinger.

Ett stykke plast fjernet for hvert produkt solgt

La oss være ærlige. Havet er fylt med (alt) for mye plast. Som lidenskapelige badenymfer skal vi i hvert fall ikke forverre problemet. Siden 2019 har vi derfor bidratt til en løsning i form av et tett samarbeid med Resea Project. For hvert Watery-produkt som blir kjøpt av kundene våre, så betaler vi Resea Project for å samle opp et sugerør, en pose eller en flaske av plast. I den følgende ordrebekreftelsen din kan du til og med direkte spore hvor nettopp ditt bidrag er blitt fisket opp av havet. Hittil har kundene våre samlet sett bidratt til at mer enn 1 200 kg plastikk er blitt samlet opp (tilsvarende 130 000 plastikkposer).

Klimanøytral sending

Siden 31% av EUs samlede CO2-utslipp kommer fra transport av varer, har dette en stor innvirkning. Når vi selv har så mange sendinger, så vil vi selvfølgelig også gjerne gjøre noe her. Siden slutten av 2019 har vi derfor, i samarbeid med transportselskapet vårt Bring, kompensert økonomisk for dette uunngåelige utslippet for alle sendingene våre 100%. Per nå betyr dette at sendingene våre til og fra lageret vårt i Horsens foregår klimanøytralt. Det er vi virkelig stolte over.

Drukningsulykker kan unngås - og det bidrar donasjonene våre til

Kan du svømme? Det kan være naturlig for deg og oss, men særlig mange barn rundt omkring i verden lærer ikke dette før det er for sent. Faktisk er drukning den mest utbredte utilsiktede dødsårsaken for barn mellom 0 og 4 år. Derfor har vi siden 2020 donert det beste lær å svømme-utstyret vårt til mangfoldige svømmeskoler i Danmark, Sverige, Tyskland og Ghana, deriblant Oslo Idrettslag – svømming, Bente Bernths Svømmeskole, svømmeskolene hos Apollo Reiser mfl. Kjenner du en svømmeskole som trenger nytt utstyr, si gjerne ifra til oss på support@watery.no

Anbefalt for ditt kjøp

32% kjøper disse produktene sammen med handlekurven din

Lukk
 • Søkeresultater
 • Produkter

Søkeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spør vår kundeservice

  Ring til oss

  23 50 36 88

  Skriv til oss

  support@watery.no

  Åpningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 16-22

  Chat med oss

  I høyre hjørne