Fordeler hos Watery

Vi gjør alltid vårt beste for at du som kunde skal få en god opplevelsen hos Watery. Vi står derfor klare til å hjelpe deg før, under og etter kjøpet, slik at du kan føle deg helt trygg når du handler hos oss. Vi har som mål at du skal få nyte de samme gledene som oss både på og i vannet.

Derfor gir vi deg følgende fordeler når du handler hos watery.no

Leveringstid: 2-3 herdager
Vi tilbyr levering innen 2 til 3 hverdager med Bring og Helthjem
Prisgaranti
Hos Watery.no ønsker vi å tilby deg den billigste prisen. Skulle du imidlertid finne samme vare billigere i en annen norsk nettbutikk (med like betingelser), kan du kontakte oss på support@watery.no og vi vil matche prisen.
Gratis frakt over 799,-
Hvis du bestiller for mer enn 799 NOK, vil vi sende din ordre med gratis frakt og billigste leveringsmulighet. Dette betyr at du får gratis frakt på handelen. På bestillinger under 799,- betaler du imidlertid kun kr 49 NOK i frakt.
365 dagers gratis bytte
Kjøpsloven sier 14 dager, men hos Watery.no forstår vi frustasjonen som kan oppstå hvis du velger feil størrelse eller farge. Vi tilbyr derfor alltid 365 dagers gratis bytte til en annen størrelse eller farge.
Prisrobot sikrer den laveste prisen
Hos Watery.no har vi implementert en prisrobot som en gang per dag skanner våre konkurrenters priser og justerer prisene på produktene våre, slik at vi alltid er blant de billigste på markedet. Dette sikrer deg den beste prisen.
Kjøp på avbetaling med Klarna
Vi har et samarbeid med Klarna som tilbyr en svært fleksibel avdragsordning i inntil 24 måneder. Alle bestillinger på inntil 2000 kr er helt gratis og du kan låne inntil 20.000 kr.
Pricerunner kjøpsgaranti
Ditt kjøp hos Watery.no dekkes av Pricerunners kjøpsgaranti, helt gratis, dersom du er registrert medlem av PriceRunner Plus. Kjøpsgarantien sikrer deg som forbruker inntil 50 000 NOK dersom det oppstår et problem i forbindelse med kjøpet.
Sikker betaling
Vi garanterer at du vil være helt trygg med din handel hos Watery. All kortbetaling hos oss foregår gjennom SSL-sikre forbindelser. Du kan betale med PayPal, Klarna, Vipps, Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, ViaBill.

Personlig kontakt

Vårt kundeserviceteam står alltid klare til å hjelpe deg og gi deg korrekt veiledning. 

Telefon: 23 50 36 88

Vi er tilstede på kontoret alle hverdager fra kl. 08:00 til 16:00 og 18: til 22:00

E-post: support@watery.no

Vi streber etter å besvare alle henvendelser per e-post så snart som mulig og innen få timer i åpningstidene våre.

Anbefalt for ditt kjøp

32% kjøper disse produktene sammen med handlekurven din

Lukk
 • Søkeresultater
 • Produkter

Søkeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spør vår kundeservice

  Ring til oss

  23 50 36 88

  Skriv til oss

  support@watery.no

  Åpningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

  Chat med oss

  I høyre hjørne