16 VILLE TILBUD [-60%] 🥵🤑

Tilbudene utløper snart 👉 KLIKK HER

00 00 00

Sommersalg | Spar opptil +75%

Våre produkter

Høy kvalitet til en god pris

WATER IS OUR PLAYGROUND

En start med (mye) vann i øynene

Det gikk ikke mer enn et par år hjemme i kjelleren, med salg av kjent badetøy og svømmeutstyr før drømmen om å etablere Waterys eget svømmemerke kom snikende.  

Et stort skritt som ulmet lenge, men den berømte aha-opplevelsen kom allikevel for meg en sen kveld i august 2018, hvor jeg som alltid ga råd til kundene i Watery på chatten inntil 22.00.

Da skrev en mor (og morgensvømmer) til meg. Jeg kunne se at det siste året hadde hun lagt inn 7 ordre hos oss – kult, var min første tanke, men hun utdypet raskt sitt innledende «Hei».

«Jeg har nettopp mottatt det femte paret svømmebriller fra dere på 3 uker. Akkurat som alle de andre jeg har prøvd, og deretter returnert, så lager de røde merker rundt øynene og det kommer inn vann som en liten foss etter bare få svømmebaner. Er det virkelig standarden, Daniel??»

Jeg kjente godt til frustrasjonene, både fra andre kunder og fra mine egne knappe 10 år som konkurransesvømmer (se bare bildet med meg på en typisk treningsleir). Ikke nok med at disse etablerte merkene var dyre, så hadde flere av de også en dårlig passform og det virket som alle var designet til eliten. Og fargene? Fifty shades of boooring…

Det var dråpen som gjorde at jeg skapte et alternativt vannsportmerke som produserte kvalitetssvømmeutstyr og badetøy i fargerike skandinaviske farger med direkte distribusjon til kundene og dermed rent faktisk kunne selges til en fair pris.

Denne "standarden" som moren lette etter, endte altså med å bli Watery selv.

En ny standard som merkes både på kvaliteten og pengepungen.

Som en oppfølging av den første oppdagelsen, så vi for alvor et hull i markedet for vannsportutstyr. 

Men selv om vi trodde det var rimelig enkelt, ble vi raskt klokere. 10 måneder og 12 tester frem og tilbake gikk det, før vi og våre test-svømmere kunne si Go! og dermed presentere våre første Watery-svømmebriller, svømmeplate og pullbuoy.

Det ble starten på det Watery., som i dag er vårt mest populære merke på Watery.no, med over 800 produkter og atskillige 100.000 kjøpte produkter. 

Utvalget omfatter alt fra våtdrakter, svømmeutstyr, snorkelutstyr, badedrakter og badeshorts.

Faktisk har vi over de siste 3 årene funnet vår oppskrift på å utvikle og forbedre det beste utstyret, samtidig som det er til en pris som ikke utelater noen badeløver.

Kort sagt: Høy kvalitet til en god pris. 

Ved ethvert nytt produkt involveres våre egne og mange kunders ønsker og forbedringer, og i samarbeid med våre utvalgte fabrikkers ekspertise i materialer har vi flyttet på flere av barrierene i bransjen.

I design- og utviklingsprosessen er det ett fokus: Holdbarhet og funksjoner – og altså ikke mote og kolleksjoner.

Det sikrer produkter som gir en bæredyktig og lang brukstid, og som er laget for rent faktisk å bli brukt i vann, og ikke bare se godt ut.

Bærekraft = Brukervennlighet

Uansett hvor bæredyktig et produkt er, kan det sjeldent rettferdiggjøre bruke av to produkter fremfor ett. Derfor starter bærekraft i Watery også hos oss selv. Produktene er utviklet for å være tidløse, der holdbarheten har høyeste prioritet. Kombinasjonene av flere funksjoner i samme produkt, gjør det mulig for våre kunder å bruke deres Watery-produkter den ene turen i vannet etter den andre.

Lang holdbarhet
Ikke sesongbasert
Tidløse designs
90% av sortimentet fortsetter kontinuerlig
Over 4.678 anmeldelser med en vurdering på 4,7 / 5.0
55% av produktene er utviklet i resirkulerte materialer (se etter ECO-merket)
Basert på +300.000 kunders erfaringer og ønsker, samt vår egen tid som konkurransesvømmere

Gjenta for en høyere verdi

Plastposer er det verste vi og planeten vet – og uansett så kaster alle dem likevel.

Hvorfor skal da alt badetøy leveres i en?

Det kunne vi ikke få til å henge sammen, og derfor utviklet vi vår egen Wet/dry bag som alt vårt badetøy blir levert i – helt gratis og som kan brukes gang på gang til oppbevaring frem og tilbake til vannet.

Det samme gjorde vi med våre dykkemasker – fjernet plastikkinnpakkingen og lot masken komme i en EVA-boks.

To av mange eksempler på at vi tenker oss om ved å tilfører ekstra verdi for brukeren, og sparer miljøet for unødvendig plast.

Funksjonen er hjørnesteinen i våre materialer

Hva hjelper det med bæredyktighet, hvis ikke produktet holder eller passer etter hensikten? Derfor er funksjonaliteten hjørnesteinen i ethvert valg av våre materialer.

I alt vårt badetøy har vi gått helt utenom elastan, som typisk blir brukt. I stedet bruker vi PBT-polyester, som i motsetning til elastane er resistent mot klor og UV – et must for enhver banesvømmer, skulle man tro? På samme måte er våre våtdrakter laget i det anerkjente Yamamoto #39 neopren fra Korea, i stedet for typisk billigere japansk neopren.

Det gir produkter som rent faktisk er laget for å brukes igjen og igjen i vannet, gjennom flere sesonger.

En sterkere tråd kan gi en merkbar forskjell på holdbarheten

Da vi utviklet vårt første badetøy, Freestyler badedrakten, avviste vi prøvene ni ganger fordi vi ikke var tilfredse med holdbarheten på tråden.

Selv om vi aldri har vært den enkleste kunden, så har våre mangeårige produsenter etter hvert forstått vår detaljgrad og perfeksjonisme.

Ikke noe ender i det endelige produktet uten en grunn. Et prinsipp vi etterlever den dag i dag.

Nordiske nyanser i vannet

Det fantes ikke noe skandinavisk vannsportmerke før Watery. Dermed er det nokså naturlig at de avdempede nordiske fargene var nærmest ikke-eksisterende i det store landslaget i vannsport.

Helt fra starten av var en av våre mål å gjøre noe med det. Alt fra mosegrønt og mørkebrun til skrikende oransje og rosa fyller sortimentet vårt i dag på tvers av badetøy og utstyr. Noe som for alvor gir liv i svømmehallene, i bassengene og på stranden.

Forbedringer fremfor nyheter

Hele vår produksjon og forretningsmodell med Watery-produktene er satt opp for å minimere overproduksjon og designe produkter som kan brukes gang på gang, uansett sesong eller år.

Derfor fortsetter vi å utvikle og forbedre våre eksisterende produkter i tett samarbeid med kundene og deres input (mange takk til dem!) Det foretrekker vi fremfor å skulle haste gjennom 4 nye årlige kolleksjoner i løpet av året – bare fordi bransjen gjør det slik.

Resirkulering: Håndklær av plastflasker, badetøy av fiskenett og våtdrakter av kalkstein

I tett samarbeid med våre fabrikker har vi flere ganger flyttet grensene for gjenbrukb av typiske avfallsprodukter i våre vannsportprodukter. Det er noe vi alltid streber etter å gjøre, når ligningen mellom materialenes holdbarhet og bæredyktighet går opp i en høyere enhet.

Mer enn 40% av våre Watery-produkter er i dag laget med resirkulerte materialer. Et tall som kommer til å stige de neste årene. Du finner alle ved å se etter Eco-merket.

Nebraska håndklærne er laget av 12 oppsamlede plastflasker

Freestyler badedrakter er laget i 55% resirkulert polyester

Eco Signature badehetten var verdens første gjenbrukte badehette.

Signature badeshorts er laget av 92% gjenbrukt polyester

FINN DINE EGNE FAVORITTER

Vår mest populære

Watery svømmebriller til barn - Mantis 2.0 - Atlantic Blå/klar
-43 %
☀️ Sommersalg!
(74)

199 kr

349 kr

Watery badehette - Signature - Svart
🔥
Testvinner
(89)

85 kr

 

Watery badesko til voksne - Kawaii - Svart
Velg størrelse
-39 %
☀️ Sommersalg!
Se størrelser
(131)

275 kr

449 kr

Watery dykkemaske til barn (4-12) - Cliff - Mørkeblå
-19 %
☀️ Sommersalg!
(52)

255 kr

315 kr

Fra dansk design til europeisk fabrikk til deg

Vår tilnærming til Watery-produktene er ganske enkel. Helt eksklusivt selger vi kun vårt badetøy og utstyr på Watery.no, og direkte til våre kunder.

Ved å fjerne de typiske agentene og forhandlerne kan vi få produktene raskere ut på markedet og selge produktene til en pris som passer også for den alminnelige badeløven.

Full kontroll er nøkkelen til et bedre produkt til deg

Vi har full kontroll over hele forsyningskjeden, fra våre design som blir til i vårt danske hovedkvarter, og de tekniske materialene vi selv utvikler, til de håndplukkede fabrikkene som produserer tøyet i henhold til våre detaljerte spesifikasjoner.

I dag ser vi mer på dem som samarbeidspartnere enn som leverandører.

Vi bruker heller ikke penger på store verdensstjerner som frontpersoner for vårt brand eller tester produktene i strømbassenger. Vi investerer vår energi og penger der du som bruker får mest ut av dem - i selve produktet.

Vi lytter (veldig nøye)

Når vi snakke om våre kunder, så er vårt dedikerte community i høy grad involvert i vår produktutvikling uansett om det kommer til farger, design eller helt nye produkter.

Det er vi takknemlige for og stolte over, for det er sammen vi skaper de beste produktene.

Så hvis du deler din ærlige feedback med oss, kan du i stor grad være med på å sette ditt eget preg på nye design og forbedringer av produktene.

Du kan alltid skrive direkte til vår direktør, tidl. elitesvømmer og ansvarlige for Watery produktene, Daniel, på daniel@getwatery.com med forslag.

Utforsk våre Watery produkter

🎁 Dagens gavebod

Du er kun 700 kr og 2 tillagt produkt(er) fra en gratis wet/dry bag til badetøy 😍

Gratis wet/dry bag til badetøy

[GRATIS GAVE 1] Watery wet/dry swim-care bag

Gratis vanntett mobilholder

[GRATIS GAVE 3] Watery vanntett mobilholder - Storm - Svart

Gratis vanntett bum bag i blå

[GRATIS GAVE 4] Watery vanntett bum bag - Talia - Blå

Anbefalt for ditt kjøp

32% kjøper disse produktene sammen med handlekurven din

Lukk
 • Søkeresultater
 • Produkter

Søkeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spør vår kundeservice

  Ring til oss

  23 50 36 88

  Skriv til oss

  support@watery.no

  Åpningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 10-22

  Chat med oss

  I høyre hjørne