Om Watery

Kom med bak skjermen

Uten svømmeutstyr og badetøy duger bare ikke en svømmer. Det måtte jeg, Daniel Johannesen, oppleve som elitesvømmer gjennom mer enn 10 år, da hverken mine svømmekammerater eller jeg tilbake i slutten av 2016 kunne finne en ordentlig svømmebutikk med ALT vi hadde bruk for, en tillitsfull rådgivning og rask levering. 

Denne irritasjonen gikk umiddelbart over til Watery, som i dag har vokst til Skandinaviens største vannsportbutikk med 40 av de kuleste vannsport-merkene, 45 medarbeidere, 150.000 årlige kunder og over 13.000 forskjellige produkter til både svømming, åpent vann, paddleboard, snorkling og mye mer. 

Fra kjelleren til 45 kollegaer

Min store glede ved å være i og på vannet kickstartet allerede fra jeg var liten, ettersom jeg ble født inn i en ekte svømmefamilie. Man kan vel svømme, hvis man blir nødt til det - sier man ikke det? Les hvordan denne starten på livet har tatt Watery fra et 5 kassers lager i kjelleren til faren min og frem til i dag, med 45 (svømmende) kollegaer og inspirert 100.000´vis av skandinavere til flere og bedre opplevelser på og i vannet.

+310.000 vannelskeres favoritt

En kjøpsopplevelse du ikke har opplevd før. Det kan du være sikker på å få her (om ikke gjør vi det mer enn godt igjen, for vi kan selv begå feil en gang i blant). Se bare på vår Trustpilot på 

4.7 ut av 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ etter at vi har hjulpet 100.000´vis av vannhunder med utstyr og badetøy over de siste 5 årene.

Dag-til-dag levering innen 17:00
Gratis frakt over 799,-
365 dagers gratis bytte
Billigst eller prismatch
Norges største utvalg til vannsport
Kompetent rådgivning og hjelp

Hopp i vannet med oss

Hos Watery jobber vi alle ekstra hardt for å kunne dele vår felles passion for vannsport i alle dens former med enda flere - forhåpentligvis med deg? Det er nemlig vårt klare formål: Å inspirere til bedre og flere opplevelser i og på vannet.

Etter våre mange år som alt fra elitesvømmere, åpent vann svømmere og paddleboardere har vi lært mye om vannsportens muligheter. Denne viten vil vi (veldig) gjerne videreføre til deg, når du vil få mer ut av svømmingen, snorklingen eller paddleboardingen din.

Bærekraft

At du får bransjens mest miljøvennlige tur i vannet er en av våre viktigste prioriteringer. Her kan du se hvilke initiativer vi bla. har gjort for dette innen forsendelse, produksjon og donasjoner.

Showroom

Der finnes ikke noe bedre enn å dele sin lidenskap med andre - Blant annet av den grunn åpnet vi Danmarks største fysiske svømmebutikk i 2020. En ting er at du kan kjøpe og prøve alt det du finner her, men også få vår hjelp og rådgivning 1:1. Vi håper å se deg!

Om Watery produkter

Med over 600.000 solgte varer innen utstyr og badetøy gjennom årene har vi lært en ting eller to om produktene på markedet. Men vi mente fortsatt at det kunne gjøres bedre. Derfor har vi samlet våre erfaringer i våre Watery produkter. Bedre funksjoner til en bedre pris.

Våre eksperter er alltid klare til å hjelpe og rådgi deg

Ring oss på

23 50 36 88

Send oss en e-post på

support@watery.no

Chat med oss

Nede i høyre hjørne

Anbefalt for ditt kjøp

32% kjøper disse produktene sammen med handlekurven din

Lukk
 • Søkeresultater
 • Produkter

Søkeresultater

  Ingen resultater for ""

  Spør vår kundeservice

  Ring til oss

  23 50 36 88

  Skriv til oss

  support@watery.no

  Åpningstider

  Ma-Fr: 08-22 / Lø-Sø: 16-22

  Chat med oss

  I høyre hjørne